Naturens Egna Medel | BEHANDLINGAR
50590
page,page-id-50590,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.5.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

BEHANDLINGAR

Låt Kroppen Läka Sig Själv Med Homeopati & Fytoterapi
ringblommor_i_handen_cropped

Här Kan Du Läsa Om Mina Behandlingar

FÖR KROPP OCH SJÄL I BALANS

HOMEOPATI

Homeopati stärker immunförsvaret och hjälper kroppen till självläkning. Principen är lika botar lika, d.v.s. att en sjukdom behandlas med en substans som ger liknande symptom som den patienten lider av, vilket sätter igång en självbalansering hos klienten, genom att livskraften stimuleras. Behandlingen utförs med kraftigt utspädd extrakt från växt- djur- och mineralriket och bra resultat har uppnåtts vid många olika sjukdomar. Olika hudåkommor, nervösa tillstånd, mag- och tarmsjukdomar, led- och muskelsjukdomar, migrän och allergier är en del av det som bahandlas. Genom att försöka hitta grundorsaken till symptomet behandlas människan som helhet med näring, kost och balansering. Homeopati ser till hela människan. Tillsammans med klienten gör jag en amnenes och får då fram med vilket medel denne ska behandlas med. Homeopati används i hela världen som ett betydande alternativ till skolmedicin. Det finns flera homeopatsjukhus världen över och i vissa länder ingår det i sjukvårdssystemet.

ZHINENG QIGONG

Qigong är mer än tio tusen år. Zhineng qigongen är en metod som kom till Sverige i början på 90-talet. Det är en väldigt kraftfull och välbeprövad qigong metod som används även vid karolinska sjukhuset. Det är den mest och snabbaste växande  qigongmetoderna i världen. Många av resultaten när man utövar metoden är i närmsta mirakulösa. Den sätter igång livsenergin i kroppen som i sin tur hjälper immunförsvaret och olika sjukdomssymtom minskar drastiskt.

Kurser i Qigong.

FYTOTERAPI ört- och växtmedicin

Användandet av läkeväxter är en gammal tradition. Sedan minst 50.000 år har örter används för att stärka människans vitalitet samt förebygga och läka sjukdomar. Örtmedicin är den dominerade typen av medicin i världen idag. WHO räknar med att ungefär 80% av värdens befolkning använder den som läkemedel. Örtmedicin förbättrar hälsotillståndet och används både förebyggande, i akuta fall och vid kroniska sjukdomar. Fytoterapi ser till helheten hos klienten och hittar orsaken till den obalans som finns i kroppen. Balansen återskapas med näring, kost och växter. Tillsammans med klienten gör jag en amnenes och får då fram klientens inre och yttre tillstånd och genom detta kan jag sätta in en effektiv behandling genom kost, näring/mineraler och växter.

FYTO/NÄRINGS-KINESIOLOGI

Genom fyto/närings-kinesiologi gör jag ett muskeltest och får fram vilka obalanser och närings- och mineralbrister klienten har. Klientens egna muskler reagerar på olika sätt och ger ett bra svar på vilken näring den behöver för att komma i balans.

DJURHOMEOPATI

Jag blev färdig djurhomeopat 2017. När ni kontaktar mig för behandling av ert djur bestämmer vi om ni ska komma till min mottagning med ert djur eller om jag gör hembesök. Vid hembesök tillkommer en resekostnad.

Behandlingsavgift: 550:- ca 60 min

HEALING 

Healing är naturlig healing genom den Universella Livsenergin. Allt består av energier på olika frekvenser och inom allt levande flödar en speciell livsenergi. Energin strömmar hela tiden genom oss och runtomkring oss. När livsenergin flödar starkt och fritt genom kroppen mår vi bra och är friska, men när det finns blockeringar som hindrar vårt energiflöde har vi lättare att bli sjuka. Tillförs livsenergi genom healing ökar det flödet igen och sätter igång en helande process.  – Den Universella Livsenergin helar kroppen genom att flöda in till de blockerade delarna och ladda dem med den positiva energin- Den renar också energibanorna och låter livsenergin föda fritt. Helaren är enbart en kanal för Healingenergin.

Behandlingarnas effekter: Frigör stress och spänningar, upphöjer kroppen till total avslappningsnivå, balanserar kroppens energier, ökar och stärker energiflödet, löser upp energiblockeringar, renar kroppen från gifter och slaggprodukter, ökar medvetengraden, bidrar till klarare tankar, ökar kreativiteten, frigör känslor som kommer upp till ytan, hjälper kroppens naturliga förmågor till självläkning. Healing ger positiv utveckling på alla nivåer – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.

Healing har bidragit till läkning på många olika områden som ryggont, hudproblem, sårskador, huvudvärk, förkylningar, migrän, fibromyalgi, trötthet, insomningsbesvär och brist på självförtroende.

Jag utövar både Qihealing och Reikihealing.

MEDICINSK LASER
Jag har utbildat mig i medicinsk laser våren 2021. Medicinska lasern är ett jättebra komplement till övriga behandlingar samt som en enskild behandling av muskler, leder,atros m.m.
Laser är en ljusförstärkning genom stimulerad utsändning av strålar. Det är en form av energi som har en ytterst ren ljuskälla. Med rent ljus menas med att ljuset har endast en våglängd. Man kan jämföra ljudet från en flöjt som är renare än ljudet från en burk med stenar som skakas. När man använder laser så hjälper man kroppens egna försvarssystem. Man tillför cellerna koncentrerad energi. Laser ljuset går ner 4-5 cm ner i vävnaden och sätter igång cirkulationen och ökar genomblödningen. Man har sett väldigt bra resultat med laserbehandlingar på alla olika hudproblem, olika sjukdomssymptom, onda muskler och leder. Smärtlindringen med laser är oftast omedelbar.

Andullationsbädd

På mottagningen har jag en bädd som behandlar med frekvensrörelser. Klienten ligger i bädden i 30 min och frekvensrörelser jobbar med kroppens obalanser. Lymfsystem, rygg/nackbesvär, djupavslappning, led/atros problem, stress reducerande samt många andra obalanser.

400 kr/ 30 min

BOKA BESÖK
 • I:a BESÖKET
 • SEK750/ BESÖK 680 kr pensionär/sjuksk
  • NEM_logga_symbol

   Inkl. konstitutionsmedel 90 min.

 • 2:a - 3:e BESÖKET
 • SEK750/ BESÖK 680 kr pensionär/sjukr
  • NEM_logga_symbol

    behandling 90 min.

 • endast LASER el HEALING
 • SEK700/ BESÖK 600 kr pensionär/sjukskr
  • NEM_logga_symbol

   Behandling 60 min

 • FÖLJANDE BESÖK
 • SEK750/ BESÖK 680 pensionär/sjukskr
  • NEM_logga_symbol

   Återbesök med jämna mellanrum. Kroppen och själen jobbar mot självbalansering.

Så Lägger Vi Upp

DINA BESÖK HOS MIG

Jag vill att klienten kommer tre gånger med tre till fyra veckors mellanrum.
1:a tillfället: 750 SEK inkl. konstitutionsmedel. Beräknad besökstid 90 min.
2:a – 3:e tillfället: 750 SEK. Beräknad besökstid 90 min.

Följande besök: 750 kr(680 kr pensionär/sjukskr) men beroende på behandling SEK
Endast Laser eller Healing: 600 SEK inkl. Beräknad besökstid 60 min.
Många klienter väljer att fortsätta med ytterligare återbesök med åtta veckors mellanrum.  På detta vis kan kroppen fortsätta jobba mot självbalansering och ett ökat välmående.
KONTAKTA MIG FÖR ATT BOKA EN TID
TEL: 070-493 69 71
Telefontid Tis, Ons, Fred kl 8-10 Övrig tid skicka sms eller mail och jag upptagen kontaktar er så snart jag har möjlighet.
E-POST: ingela.linnea.ih@gmail.com (adressen kommer att ändras inom kort)
MOTTAGNING: Måndag-Fredag Söndag vid behov.
ADRESS: Barkenvägen 43, 771 55 Ludvika, i en mysig mottagningslokal direkt vid garageparkeringen.  

VILKA MÅL HAR DU?

Bättre balans0

MJUKARE LEDER0

MER ENERGI0

LUGNARE MAGE0