Naturens Egna Medel | OM INGELA
50455
page,page-id-50455,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.5.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

OM INGELA

Passion För Naturen Och Dess Läkande Kraft

Jag heter Ingela Hedman Söderström och har alltid haft ett otroligt intresse för naturen och energier för dess läkande kraft. Jag har arbetat som drama/teater pedagog i 30 år men under de senare åren (2011) har jag utbildat mig till klassisk homeopat och fytoterapeut och studerat fyto/näringskinesiologi i Göteborg. Jag har även studerat till Djurhomeopat i Göteborg och extra Basmedicin vid Axelsson i Stockholm. Studerat till qigongterapeut vid qigongakademin i Stockholm och går fortfarande fortlöpande utbildning. Jag är även associerad qigonglärare vid qigongakademin och även utbildat mig flera år för att utöva healing. Nu driver jag min praktik IH:s Naturens Egna Medel och hälsa, som är belägen i en härlig lokal på min gård i Harnäs där även min örtagård finns.. Jag ser en otrolig kraft i både homeopati och fytoterapi samt qigong och healing när det gäller att hjälpa mina klienter till en härlig livskvalité. .

Jag är utbildad lärare och auktoriserad dramapedagog och med min långa erfarenhet har jag förmågan att se mina medmänniskors styrkor. Fr o m 2017 har jag även med drama/teater i min verksamhet. Som dramapedagog arbetar jag med deras inre utveckling. Jag fortsätter att utbilda mig och förkovra mig i alternativa metoder för att få individen att må bra i vårt stressade samhälle.
Fr o m våren 2019 har jag startat upp biodling. Det är också ett intresse som funnits med mig under hela min uppväxt med en pappa som var stor biodlare. Genom att ha biodling hjälper vi vår natur att växa. Jag har även under våren 2021 utbildat mig i medicinsk laser som är ett superbra komplement till övriga behandlingar.Läk dig själv med energier och naturens medel.

BEHANDLINGAR

NATUR & TRÄDGÅRD0

QIGONG0

DRAMA0

HJÄLPA MÄNNISKOR0

ORD FRÅN KLIENTER

LYSSNA PÅ DIN KROPP

Kroppen har fantastiska förmågor att berätta för dig hur den mår.

TA HAND OM DITT HJÄRTA

Låt hjärtat få slå för sånt du tycker om. Det gör dig gott.

ANDAS IN. ANDAS UT.

Ta en paus då och då. Tre djupa andetag mitt i jobbstressen kan göra att du orkar mer.

HÅLL DINA DRÖMMAR LEVANDE

Unna dig att drömma om framtiden. Kan andra, kan du!